Gyurácz Zoltán, angol fordító tolmács

ANGOL - MAGYAR üzleti fordító és tolmács

Köszönöm!

2018.01.29.

Köszönöm!

Nemrégiben arra kértem ügyfeleimet, hogy egy értékeljék a munkámat és írják le véleményüket, adjanak egy kis visszajelzést. Sejtettem, hogy elégedettek vagytok, de hogy ennyire!? :) NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

Pár héttel ezelőtt arra kértem ügyfeleimet, hogy a Google céges és a facebook oldalaimon értékeljék a  munkámat 1-től 5-ig és ha van kedvük, pár szóban fejtsék ki a véleményüket. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, és néhányan olyan személyes, szívből jövő elismerésben részesítettek, hogy egy kicsit (nagyon) el is érzékenyültem. Nagyon örülök, hogy segíthettem nektek és hogy ilyen jó véleménnyel vagytok rólam, és még egyszer köszönöm, hogy időt szántatok az értékelésre!

Az alábbiakban összegyűjtöttem a véleményeket, hogy így, virtuálisan ki tudjam tenni az ablakba!

"Köszönettel gondolok Rád, amiért rövid határidőn belül elkészítetted a fordításokat. Folyamatosan jelezted a rész-fordításaidat, jelezve, hogy dolgozol a kérésemmel, ami biztonsággal és jó érzéssel töltött el - olyan ritka ez manapság.
Precíz, megbízható, hiteles a személyiséged. Pontosan kommunikálsz, jelezve az idő és pénz ráfordításaidat. Minden veled történt kommunikációban azt éreztem, hogy a szíved is benne van a munkáidban.
Bárkinek szívesen elmondom, hogy Veled vegye fel a kapcsolatot, és én is Téged foglak keresni, ha szeretnék valamit lefordíttatni. Számomra fontos a megbízhatóság, a korrekt határidőre teljesített munka, a hiteles személyiség.
Te ilyen vagy! Köszönöm!"

Sipos Anita

"Egy Erasmus+-os projektben élvezhettük Zoli segítségét. Nottinghamben 2 teljes napig tartó meetingen állta a sarat, ahol a 4 országból származó résztvevők intenzív vitáját is profi módon tolmácsolta a magyar kollégáknak. A zárótanulmány a jó EU-s projektekben mindig az utolsó pillanatban készül el:). Ebben sem volt másként. Rendkívül rövid határidőre, kitűnő színvonalú munkát végzett Zoli, amelyet az angol partnerek is elismertek. Ezen túl még kiváló házi sört is főz és a művészetekben is otthon van:). Sokoldalú, megbízható ember. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!"

Hollósi Szabolcs - Ügyvezető, BFH Európa Kft.

"Egy közös ismerős ajánlása alapján, viszonylag rövid, egyszerű munkával kerestem meg Zoltánt. Mondhatni nem ez volt számára az évszázad üzlete, de maximálisan korrektül állt hozzá, a határidőt percre pontosan tartotta, mindenben csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. Köszönöm!"

Tarsoly Péter - Ügyvezető, Outservice Kft.

"Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Komolyan odafigyel arra, hogy kinek melyik területen kell fejlesztenie a nyelvtudását (beszéd, nyelvtan, stb.) és ezek figyelembevételével zajlik a tanítás. Rendkívül segítőkész és türelmes. Örülök, hogy nála tanulhatok. :)"

Horváth Mónika - Metrikont Kft.

"Turisztikai Egyesületünk megújult honlapjának teljes szövegét Zoltán fordította angolra. A megadott határidőn belül kaptuk meg a fordítást, profi munkát végzett - figyelve a legapróbb részletekre is. Ajánljuk mindenkinek, aki megbízható, gyors és perfekt fordítót keres."

Horváth Lívia - Marketing manager, Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület

"Amit Zoli tud nyújtani, azt csak ő tudja, MERT Ő GYURÁCZ ZOLTÁN TOLMÁCS-FORDÍTÓ. A tökéletesen kivitelezett fordítási vagy tolmácsolási munkája is azért olyan értékes számomra, mert a szakember mögött egy sokszínű és érdekes személyiség, egy igazi Ember van."

Bális Katus Coaching

"Ha igényes, minőségi tolmácsot alkalmaz az ember, azzal a partnerei szemében önmagáról is jó benyomást kelt. Zoltán személyében úgy gondolom, hogy mindenki megtalálhatja azt a segítséget, akire teljes bizalommal támaszkodhat, akár szakfordításról, akár tolmácsolásról van szó."

Békefi Dániel - Graboplast Zrt.

"Megbízható, munkájára igényes szakember. A legcsodálatosabb tanár (is)! Szerencsésnek tartom magam, hogy ismerhetlek és örömmel viszem a jó híredet! További sok sikert! :)"

Gombos Adrienn

"Egy szakember mindaddig csupán szakember, amíg a munkáját precízen és gyorsan végzi, amikor azonban ehhez páratlan szenvedély, jóindulat és segítőkészség társul, akkor kapsz egy Gyurácz Zolit..."

Császár Róbert - Író

"Zoli nagy segítségemre volt céges fordításnál: határidőt bőven tartva kaptam vissza az anyagot. Segítőkész, pontos, jóarc."

Trifusz Ádám - Mesebolt Bábszínház

"Nagyon profi, gyors, segítőkész és kedves. Nekem sokat segített, hogy egy nemzetközi konferencián nem is kellett instruálni a csapatát, önállóan, észrevétlenül és profin végigfordították a rendezvényt, gyakorlatilag csak az elején és végén találkoztunk. Nagyon köszönöm!"

Szőnyi Zsófia - SzGyF

"Megbízható,pontos,szakmailag és emberileg a legjobb!!!Bátran ajánlom mindenkinek!"

Bodnár Pál - Ügyvezető, Perintpart Kft.

"Gyors, precíz munkavégzés. Problémegoldási készsége és szakmai felkészültsége csillagos ötös."

Jerse András - Pannonsport Kft.

vissza